kirjakirjakirjakirjakirja  

Kokoukset ja konferenssit

  logo   logo   logo   logo 
Tallinnan Vanhassa kaupungissa sijaitseva viiden tähden Hotel Telegraaf tarjoaa vierailleen vain ja ainoastaan parasta. Symphony Lounge-takkahuone tarjoaa kokoushuoneen ominaisuudessaan joustavia ratkaisuja pienempien ja keskikokoisten tilaisuuksien järjestämiselle. Telegraaf on oiva valinta myös isojen konferenssien järjestämiseksi, jolloin asiakkaalla on mahdollisuus nauttia loisteliaista hotellihuoneista, ravintolapalveluista ja kylpylästä samalla, kun konferenssi järjestetään kätevästi viereisessä rakennuksessa.

Kaupungin ytimessä sijaitseva Nordic Hotel Forum tarjoaa kokousasiakkailleen viisi erikokoista ja monipuolista neuvottelutilaa sekä konferensseja varten ison bankettisalin. Huomioon on otettu myös luennoitsijoiden erikoistarpeet mahdollistaen heille työskentelyn erillisessä Business Centerissä.
Toimivat kokouspalvelut, joustava ja ammattitaitoinen henkilökunta, rentouttava virkistysalue ja tasokkaat ravintolapalvelut takaavat vaativammankin asiakkaan tyytyväisyyden.

Tallinnan maamerkiksi muodostuneen Sokos Hotel Viruun mahtuu kokonainen kylä! Kaupungin suurimpaan Grande-konferenssisaliin mahtuu jopa 500 henkilöäja kaikkiin kokoustiloihin yhteensä mahtuu lähes tuhat vierasta. Kokoustilat onuusittu vuonna 2003 ja nykyaikaiset tilaratkaisut ja tekniikka luovat hyvät mahdol-lisuudet erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Viihtyvyyttä lisäävät entisestään hotellin lukuisat ravintolat ja baarit, saunaosasto, kauneuskeskus ja samassarakennuksessa sijaitseva ostoskeskus.


CRYSTAL AGENCY OY, Hiutalekuja 3, FIN-13270 HÄMEENLINNA, FINLAND KRISTEL.REINFELDT@CRYSTALAGENCY.FI | +358-45-639 1087 | +372-53-878 388