KRISTEL REINFELDT-TIITOLA

AGENTTISI, KRISTEL

Olen paljasjalkainen saarenmaalainen ja ylpeä juuristani! Kouluikäisenä muutimme perheen kanssa Tallinnaan ja sieltä Suomeen vuonna 1991. Suomessa suoritin peruskoulun ja lukion jälkeen matkailualan ammattikorkeakoulututkinnon Haaga-Helia Instituutissa.

Koko Suomessa eletyn ja vietetyn reilun 20 vuoden aikana olen hyvin tiiviisti viettänyt aikaa Saarenmaalla ja Tallinnassa. Siitäkin syystä olen kiintynyt siihen maahan hyvin paljon ja esittelen suurella ylpeydellä nykypäivän Viroa ja sen rikkauksia ja mahdollisuuksia.

CRYSTAL AGENCY OY

Perustin agenttuuritoimistoni vuonna 2009. Aluksi keskityin Saarenmaan myyntiin Suomessa, josta innostuneena olen laajentanut tarjontaani vuosien varrella. Nyt keskityn kolmeen kokonaisuuteen:

- Räätälöidyt golf-matkat Viroon
- Kokous- ja kongressimatkat Tallinnan
- Elämysmatkat, esim pikkujoulut, polttarit, kaveriporukan virkistysmatkat kaikkialle Viroon

Kaikille palveluilleni on yksi yhdistävä tekijä ylitse muiden – asiakkaan tarpeet ymmärtäen varmistan, että kaikki sujuu alusta loppuun pienetkin yksityiskohdat huomioiden niin hyvin, että käytät palveluitani myös jatkossa. Ehkäpä yhtenä osoituksena onnistumisestani on se, että olen muutaman vuoden aikana vienyt jo yli puolet Suomen golfseuroista Viroon pelaamaan. Ja lähes poikkeuksetta ryhmät käyttävät edelleen palveluitani.

Kokous- ja kongressipalveluita ”avaimet käteen” -periaatteella on hyväksi todennut suuret suomalaiset pörssifirmat sekä pienemmät yhteisötkin. Pidän huolen siitä, että kaikki paikanpäällä toimii eikä mitään jätetä sattuman varaan.

Yhteistyökumppaneideni ansiosta kokous- ja elämysmatkailusta saa todella mieleenpainuvia muistoja eikä vain lupauksia.

MIKSI MINÄ JA CRYSTAL AGENCY OY?

Sanomattakin selvää, että tiedän mitä myyn. Koska olen paikallinen, osaan ohjata ja vaatia yhteistyökumppaneiltani oikeita asioita. Useat heistä ovat myös ystäviäni, joten tiedän, että he tekevät kaikkensa auttaakseen minua kun minä vastaavasti autan heitä. Tiedän mikä Virossa toimii ja ei toimi, tätä ei tarvitse asiakkaideni huomata vasta paikan päällä kun tiiaus-aikaa ei löydykään caddiemasterilta tai sovittu kiertoajelubussi ei saavukaan kokousvieraita hakemaan.
Pienyrittäjänä ymmärrän, että kaiken toiminnan pitää olla kustannustehokasta. Koska olen solminut sopimukset suoraan paikallisten yrittäjien kanssa, et maksa mitään piilotettuja kustannuksia vaan suoraan Sinulle sopimani hinnan palvelun tarjoajalle. Tällä tavoin voin varmistaa, että kaikki toimivat avoimin kortein ja kustannustehokkaasti.

Paikallistuntemus on myös tärkeää kun tarjoan kotiseutuni elämyksiä. Asiakaani eivät tietystikään välttämättä tiedä, mitä kaikkea Virolla on tarjottavana, jolloin kerron innolla kaikista mahdollisuuksista.Ole yhteydessä, suunnitellaan Sinulle unohtumaton Viro-elämys!!


CRYSTAL AGENCY OY, Hiutalekuja 3, FIN-13270 HÄMEENLINNA, FINLAND KRISTEL.REINFELDT@CRYSTALAGENCY.FI | +358-45-639 1087 | +372-53-878 388